vanuit niets
iets moois creëren’

Doordachte concepten, een heldere boodschap en de kracht van eenvoud. Als creatief duo in ontwerp en fotografie creëeren wij visuele identiteiten, creatieve beeldconcepten en helpen we andere fotografen en kunstenaars bij het maken van portfolioboeken en expositiemateriaal. Hierin combineren we onze passie voor beeld met onze liefde voor typografie en ontwerp.

wij zijn liz en ted.
een creatief duo

visuele
identiteiten

Wat maakt jouw bedrijf of merk bijzonder… Waarmee onderscheid je je van de concurrentie? Wij gaan graag samen met jou op zoek naar de kernwaarden. Door dit te gebruiken in de communicatie, creëren we een visuele identiteit die perfect aansluit.

conceptuele
fotografie

Wij houden van beelden met diepgang, beelden die iets vertellen, die onderscheiden. Of het nu om een portret gaat, of om sfeerbeelden voor uw bedrijf. We bedenken unieke beeldconcepten die passend zijn bij u of uw bedrijf.

logo’s.
huisstijlen.
corporate stijlen.
on- en offline communicatiemiddelen.
creatieve portretten.
sfeerbeelden.

portfolio’s.
boeken.
expositiemateriaal.
logo’s.
en meer…

samenwerken.
met fotografen en/of kunstenaars

Je hebt prachtig eigen werk, maar hoe ga je dit delen met de rest van de wereld? Een expositie, portfolioboek, website, social media? Het is erg belangrijk dat jouw werk tot zijn recht komt in de gekozen uiting. Naast ontwerper is Lizzy ook autonoom fotograaf. De combinatie van haar kennis van beeld en ervaring als ontwerper willen we graag met jou delen, zodat jij met jouw werk de wereld in kan!

Ons werk