doordacht. puur.
oog voor detail.
gemotiveerd.
én een tikkeltje
eigenwijs.

wij zijn liz en ted.
een creatief duo

doordacht.
puur. 
oog voor detail. 
gemotiveerd. 
én een tikkeltje 
eigenwijs.

wij zijn liz

en ted.
een creatief
duo

Lizzy
Ik ben Ted.
Lizzy

ik ben lizzy.

ontwerper & fotograaf.

De tijd nemen voor jou als opdrachtgever en meedenken… Daar ligt mijn kracht. Ik hou ervan om in projecten te duiken en te zoeken naar een passende identiteit. Doordachte ontwerpen en beeldconcepten die goed aansluiten bij wat jij wil vertellen en uitstralen. Ik sta voor de kracht van eenvoud, de boodschap laten spreken.

Naast ontwerp & fotografie voor opdrachtgevers, fotografeer ik ook persoonlijke verhalen op een poëtische en suggestieve manier. Neem ook eens een kijkje op lizzymooiweer.nl

Ik ben Ted.

ik ben ted.

inspirator en huisstijlbewaker.

Ik check de kwaliteit van de ontwerpen en foto’s en ik bewaak de huisstijlen. Als Lizzy het even kwijt is, steek ik daar direct een stokje voor. Ik neem haar mee uit voor een lange inspirerende wandeling. We trotseren wind en regen en brainstormen er samen op los. Zodat ze binnen een mum van tijd weer op het juiste pad zit.

Op dit moment ben ik nog in opleiding als assistent van Lizzy, zodat ik binnenkort ook mee kan naar een shoot of klantenbezoek. Ik sta te trappelen om met jullie te knuffelen en wat rond te snuffelen.

bedrijven.
particulieren.
fotografen
& kunstenaars.

samenwerken.
met jou?

Of het nu gaat om een compleet nieuw logo, een restyle van de huisstijl, een brochure, een poster, een portret, sfeerbeelden of een portfolioboek… Wij halen het uiterste uit ieder project. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We gaan graag eens met je om tafel om de mogelijkheden te bespreken.